Sétarepülés, légifotózás, ajándékrepülés
Sétarepülés, légifotózás, ajándékrepülés
Tartalom
Menü
 
Képzések

PPL (magánpilóta)
Angol fónia
IFR (műszeres)

 
Skywalkair

 
Cessna 172

 
Mottó

"Soha ne hagyd hogy bármi is visszatartson annak csinálásától, amiről szíved mélyén tudod, hogy meg kell tenned."
/Satchel Paige/

 
Egyéb videók
 
Humor hangár
 
Időjárás
 
Könyvajánló

 
WSPR
 
PageRank Kereső optimalizálás
IP

 

 
1%-os felajánlás

 

Adójának 1%-ával Ön külön kiadás nélkül is segítheti egyesületünk működését!

Tűzmadár Sportegyesület adószáma: 18270349-1-43

Töltse le innen és nyomtassa ki a nyilatkozatot!

 

 

Mit kell tennie?

a. Ha egyéni vállalkozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, akkor 2014. február 25-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot.

b. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, 2014. május 21-ig küldheti el az adóhivatalhoz.

c. Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2012. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH oldaláról. Adójának 1%-áról ebben az esetben, az "EGYSZA" elnevezésű lapon rendelkezhet 2014. május 21-ig. Kérjük írja be Egyesületünk adószámát (18270349-1-43).

d. Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett az adó 1%-áról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen 2014. május 21-ig, a korábbi években megszokott borítékban vagy elektronikus formában.

     


Mi a menete?

1. Töltse le és nyomtassa ki a nyilatkozatot!

2. Tegye kis borítékba, melyen feltünteti az adatait!

3. Juttasa el munkáltatójához vagy a NAV (APEH)-hoz!

4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag "perforált"  ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.

Csak fél perc!

 

Segítő szándékát 2014-ben is örömmel vesszük, megkönnyítve ezzel munkánkat, működésünket!

Köszönjük támogatását!

 

 

 
1%-os felajánlás

         18270349-1-43

 
Kapcsolat

repules74@freemail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-05-10
 
FS2004

 
FS2004 repülő szimulátorhoz linkek
 
FS2004
 
Partnerek

 
Játékok

                   katt ide

 
Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu