Sétarepülés, légifotózás, ajándékrepülés
Sétarepülés, légifotózás, ajándékrepülés
Tartalom
Menü
 
Képzések

PPL (magánpilóta)
Angol fónia
IFR (műszeres)

 
Skywalkair

 
Cessna 172

 
Mottó

"Soha ne hagyd hogy bármi is visszatartson annak csinálásától, amiről szíved mélyén tudod, hogy meg kell tenned."
/Satchel Paige/

 
Egyéb videók
 
Humor hangár
 
Időjárás
 
Könyvajánló

 
WSPR
 
PageRank Kereső optimalizálás
IP

 

 
Angol fónia

Angol Fónia

Az angol fónia másnéven rádiótávbeszélő kifejezések. Azok a kifejezések, amelyekkel a pilóták egymással és a földdel kommunikálnak. Azért van szükség egy ilyen külön "nyelv" létrehozására és alkamlazására, mert a nagy légiforgalom miatt nincsen idő arra, hogy hosszú mondatokban fejezzük ki magunkat, illetve ügyelni kell arra, hogy a hasonló vagy félreérthető szavak miatt nehogy katasztrófa következzen be.Az angol fónia elsősorban egy speciális kifejezéseket, fogalmazásbeli megkötéseket tartalmazó leírónyelv. Az angol nyelvtudás előny az angol fónia megtanulásához, de nem helyettesíti azt.

A pilótaképzés kezdetével csak a magyar nyelvű rádiózást tanulják a növendékek, így ezzel automatikusan kilépési korlátozásuk is van az ország területéről, mivel idegen nyelvterületen az angol nyelvű rádiókommunikáció a követelmény. Ha magáncéllal külföldre szeretnénk repülni, le kell tenni az angol fónia vizsgát.

Cégünk folyamatosan szervez angol fónia illetve ismeret megújító fónia tanfolyamokat is, amelyekre mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné ismereteit felújítani vagy átismételni a tanultakat.

A fónia tanfolyam 20 hétig tart, heti 2x2 órában és hatósági vizsgával zárul. Jelenleg egy November 10.-vel kezdődő angol fónia tanfolyamunk fut a Népfürdő utca 15/C-ben, a kurzusra becsatlakozásra lehetőség van.

Ára: 80.000 Ft / Fő


További információért keresse fel a 0620-777-9986-as telefonszámot, merkageza@repuljunk.hu email címen, vagy személyesen a Dunakeszi repülőtéren. Minden jelentkezőt szeretettel várnak!

 

 

 
1%-os felajánlás

         18270349-1-43

 
Kapcsolat

repules74@freemail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-05-10
 
FS2004

 
FS2004 repülő szimulátorhoz linkek
 
FS2004
 
Partnerek

 
Játékok

                   katt ide

 
Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu