Sétarepülés, légifotózás, ajándékrepülés
Sétarepülés, légifotózás, ajándékrepülés
Tartalom
Menü
 
Képzések

PPL (magánpilóta)
Angol fónia
IFR (műszeres)

 
Skywalkair

 
Cessna 172

 
Mottó

"Soha ne hagyd hogy bármi is visszatartson annak csinálásától, amiről szíved mélyén tudod, hogy meg kell tenned."
/Satchel Paige/

 
Egyéb videók
 
Humor hangár
 
Időjárás
 
Könyvajánló

 
WSPR
 
PageRank Kereső optimalizálás
IP

 

 
IFR (műszeres)

IR (Instrument Rate) Műszerrepülő jogosítás

A műszerrepülő jogosítás megszerzésének célja, hogy a pilóta éjszakai és rossz látási viszonyok közepette (IFR) is képes legyen repülőgépét biztonságosan vezetni. Megszerzése mindenképpen fontos azoknak, akik később hivatásos pilótaként szeretnének tevékenykedni.

Műszerrepülő jogosítás megszerzésének feltételei:
Betöltött 19. életév.
Legalább 100 repült óra parancsnokpilóta beosztásban (PIC), amelyből legalább 50 óra útvonalrepülés.
Érvényes motoros PPL/HCPL/CPL szakszolgálati engedély

A képzés a következő elméleti tantárgyak elsajátításával kezdődik:
földi és fedélzeti navigációs berendezések ismerete, alkalmazása
repülésmeteorológia
légi közlekedés szabályai (IFR),
a légijármű üzemeltetése nappal és éjjel IFR szerint.

A sikeres elméleti vizsgát követően kerül sor a gyakorlati képzésre. Ez 50 órából áll, amiből 30 órát kell repülőgépen lerepülni, a fennmaradó 20 óra szimulátoron is teljesíthető. A képzés hatósági vizsgával zárul. Sikeres vizsga alapján az engedélyes jogosult kategóriájában IFR szerinti repülések végrehajtására nappal és éjjel, a személyére meghatározott időjárási minimum mellett.

A gyakorlati vizsga anyaga: 

Légijármű parancsnokként nappali és éjszakai ellenőrző repülés során bizonyítania kell hatóság előtt az alábbiakat:
képes az adott légijárművön műszeres megközelítési eljárást, illetve átstartolást föld látás nélkül
képes felhőben vagy felhő felett útvonalrepülést, a célrepülőtéren műszeres megközelítést és leszállást, valamint megszakított megközelítési eljárást végrehajtani
képes a légijárművet biztonságosan vezetni bonyolult repülési helyzetekben és függöny mögött

Jogosítás érvényessége 1 év, megújítása az osztály- és típusjogosítások meghosszabbításához hasonló módon történik.

 

 

 
1%-os felajánlás

         18270349-1-43

 
Kapcsolat

repules74@freemail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-05-10
 
FS2004

 
FS2004 repülő szimulátorhoz linkek
 
FS2004
 
Partnerek

 
Játékok

                   katt ide

 
Tartalom

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!